Moonen Payroll Solutions

Personeel en salaris

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig, wilt u de personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteden of wilt u een QuickScan op uw personeels- en salarisadministratie laten uitvoeren, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Door mijn werkwijze, heldere communicatie, servicegraad, sterke betrokkenheid en gedegen kennis, heeft u bij mij al snel het gevoel dat ik een verlengstuk van uw bedrijf ben. Als gecertificeerd Payroll Professional bent u er aan de ene kant zeker van dat u actuele kennis in huis haalt. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de personeels-, en salarisadministratie, kan ik een juiste vertaling maken naar de sociale-, en fiscale wetgeving. De uitkomst hiervan is een duidelijke en efficiënte personeels- en salarisadministratie van een kwalitatief hoog niveau.

Waar vindt u die onafhankelijke NIRPA geregistreerde Payroll Professional? Het antwoord is simpel. Alleen bij Moonen Payroll Solutions!

Moonen Payroll Solutions

Procesoptimalisatie

De software van voor de personeels-, en salarisadministratie blijft zich in een hoog tempo ontwikkelen en de ervaring leert dat veel gebruikers van de software na de implementatie niet door ontwikkelen, de processen vaak niet aanpassen en alles bij het oude laten. Door mijn jarenlange ervaring met verschillende software pakketten, zoals Loket.nl, AFAS software en Visma Software weet ik als geen ander hoe het anders kan op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Wees vernieuwend en neem die “verouderde processen” eens onder de loep!

"Het ontcijferen van processen is voor mij een hele opgave”. Herkent u zichzelf hierin? Stop daar nu eens mee! Gebruik uw gezond boerenverstand en richt de processen opnieuw in volgens de KISS methode: keep it short and simple. Mijn filosofie is eerst nadenken, daarna processen (her)ontwerpen en deze vervolgens inrichten. Hierbij is mijn aanpak mensgericht, omdat ik geloof dat processen en systemen alleen goed kunnen functioneren als dit door de medewerkers van uw bedrijf wordt gedragen. Alleen deze manier van werken creëert draagvlak voor nieuwe werkwijzen.

Moonen Payroll Solutions

Functioneel beheer

Een functioneel beheerder heeft als belangrijkste taken de gebruikers van de applicatie te ondersteunen bij het specificeren van hun behoeften, het accepteren van de geleverde software en zorg te dragen voor een juiste informatievoorziening richting organisatie. Het klinkt eenvoudig maar de realiteit is anders. In de praktijk zie ik vaak dat de taak van een functioneel beheerder wordt onderschat en dat het een nevenfunctie is van een personeels- en/of salarisadministrateur. Door een onjuiste positionering van de functioneel beheerder is de taakinvulling in veel organisaties de oorzaak van verhitte discussies en wordt de software voor de personeels-, en salarisadministratie vaak op een onjuiste manier ingezet. Zet mij in, dan voorkomt u dit!

ESS en MSS zijn begrippen die tegenwoordig niet meer uit moderne personeels-, en salarissystemen zijn weg te denken. Het grote voordeel van ESS en MSS is dat het vaak volledig is geïntegreerd, zodat de gegevens slechts één keer ingevoerd hoeven te worden. Stel je eens voor hoeveel tijd je hiermee als organisatie bespaart. Medewerkers en managers hebben hierdoor meer tijd voor het primaire proces in de organisatie. Maar dat is niet het enige voordeel. Bedenk hierbij dat de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Dat wilt u wilt toch ook? Moonen Payroll Solutions is hiervoor het aangewezen bedrijf.